Flyskrekk

Noen kan oppleve det å fly som farlig og truende, i den sammenheng kan det oppstå angst. Det kan få utfall med pusteproblemer, svette, hjertebank, uro og frykt. Angsten oppleves som reell selv om man vet at det ikke er helt rasjonelt å være redd. Angsten kan være med på å redusere livskvaliteten betraktelig.

Kanskje har du aldri flydd før, eller du har en dårlig erfaring med å fly. Selv om du innerst inne vet at det er tryggere å fly enn å kjøre bil, velger du allikevel å tenke motsatt -at det er farligere å fly.  Hvis vi sammenligner hjernen vår med en datamaskin, er det slik at det vi programmerer eller lagrer det er det som dukker opp når vi åpner programmet. Altså, dersom du har lagret inn at det er skummelt eller farlig å fly, er det det som kommer opp på skjermen når du konnekter.

Med hypnose og NLP kan det være mulig å gjøre ønskede endringer i vår egen database -hjernen. Behandlingen starter med spørsmål, kartlegging av problemet. Jeg hjelper deg med å snu tankegangen og vi gjør hypnose. Du vil med stor sannsynlighet merke en endring allerede etter første behandling.

RSS
Follow by Email