Vekt

Selv om vi vi ofte vet hva som er riktig kosthold og hvilken mat vi bør holde oss unna, er det fort gjort å overspise eller spise ting vi ikke bør spise for mye av. Det kan være flere årsaker til at vi feilspiser. Det kan være at vi ubevisst spiser for å "beskytte" oss mot noe. Det kan også være at vi har "programmert" hjernen vår til å tenke feil og lage et matinntak som ikke er bra for oss. Med hypnose og NLP kan det være mulig å gjøre ønskede varige endringer, samtidig som endringene innebærer at du fortsatt kan spise alt. Fokus skal være på deg selv og ikke på maten.

Behandlingen starter med samtale og kartlegging av ønsker og behov. Jeg hjelper deg med å snu tankegangen slik du ønsker. Deretter gjør vi en hypnose og du vil høyst sannsynlig merke endring allerede etter en behandling. Vi lager også en avtale om videre forløp av behandlingen.

Selv om vi vi ofte vet hva som er riktig kosthold og hvilken mat vi bør holde oss unna, er det fort gjort å overspise eller spise ting vi ikke bør spise for mye av. Det kan være fler årsaker til at vi feilspiser. Det kan være at vi ubevisst spiser for å "beskytte" oss mot noe. Det kan også være at vi har "programert" hjernen vår til å tenke feil og lage et matinntak som ikke er bra for oss. Med hypnose og NLP kan det være mulig å gjøre ønskede varige endringer, samtidig som endringene innebærer at du fortsatt kan spise alt. Fokuset skal være på deg selv og ikke på maten.

RSS
Follow by Email